In diverse provincies lopen momenteel subsidieregelingen om schoolpleinen te vergroenen. Geweldige initiatieven die ervoor zorgen dat kinderen aangenamere plekken krijgen om te spelen en te leren in en van de natuur. Wij helpen scholen om te proberen aanspraak te maken op die potjes.

Samen met scholen maken onze partners Beweeg Wijs en E4 realisatie en wij pleinontwerpen met bijbehorende kostenramingen. Onze groene pleinen hebben een duidelijk educatief karakter. Onze aanpak blijkt succesvol: in korte tijd ontvingen wij diverse blije berichten van scholen die de maximale subsidie hadden gekregen. Geweldig nieuws natuurlijk dat binnenkort zoveel kinderen een beter, groener en leerzamer plein gaan krijgen. Wij zijn er trots op dat we hieraan ons steentje hebben kunnen bijdragen en dat we kunnen beginnen met de realisatie van deze mooie groene schoolpleinen.

Wil jij ook eens van gedachten wisselen over wat in jouw provincie de mogelijkheden zijn? Bel ons gerust en wij vertellen je wat de mogelijkheden zijn.