Honesch Haaksbergen

Deze openbare basisschool ligt op een prachtige locatie, net ten zuiden van Haaksbergen. Door de ligging in het buitengebied heeft de de school al een mooi groen karakter.

De Beweeg-Wijsmethode komt op dit schoolplein in al haar glorie tot uiting. Het plein heeft namelijk niet alleen belijning conform de kleurenmethodiek gekregen, maar ook een heel divers programma voor de groenstroken langs de randen van het plein.

E4 realisatie heeft de zandbak aangepast zodat er ook kan worden vergesprongen. De verwijderde randen zijn hergebruikt als knoeitafeltjes. Het op maat gemaakte insectenhotel en het erachter gelegen zintuigenpad vormen samen een mooi geheel waar kinderen leren voelen en beleven.

Dit plein heeft maar liefst twee verschillende rekenvierkanten waar Beweeg Wijs een zeer uitgebreid programma voor heeft. Het grote buitenlokaal geeft volop mogelijkheden om in de openlucht les te geven.

We hebben een mooi idee van de school zelf verwerkt in het ontwerp van het plein; kleine haagjes die verspreid over het plein zijn aangelegd. Het plein krijgt hierdoor een groenere uitstraling en de kinderen kunnen de haagjes gebruiken als extra spelelement. De foto’s laten het plein een paar maanden na oplevering zien. Als het het groen meer volgroeid is, zullen we professionele foto’s plaatsen.

De projecten die wij op onze projectpagina laten zien, is een greep uit de meer dan honderd pleinen die we inmiddels hebben gerealiseerd. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.