Gaanderwijs Gaanderen

Gaanderwijs is een volledig nieuw aangelegde schoolomgeving, zoals je ze zelden ziet. Gaanderwijs komt voort uit de fusie van twee scholen; De Augustinus- en Martinusschool. Samen betrokken deze twee scholen in 2017 een nieuw gebouw. Naast het betrekken van een nieuw gebouw is Gaanderwijs ook een nieuw onderwijsconcept, gebaseerd op drie pijlers. Binnen dit nieuwe geheel heeft Beweeg Wijs een prominente plek gekregen. Wij ontwierpen de 10.000m2 grote schoolomgeving rond het nieuwe schoolgebouw volgens de kleurrijke Beweeg Wijs methodiek. Voor de groene onderdelen schakelden wij Advirens in. In de grote groene zone die om het gehele plein heen ligt zijn vele educatieve onderdelen, zoals een boomstammen balansparcours en stapschijven, opgenomen. Een geweldig mooi theater vormt een van de overgangen tussen de groene rand en en de hardere onderdelen van het plein waar de belijning op is aangebracht.

De projecten die we op onze projectpagina laten zien is een greep uit de meer dan honderd pleinen die we inmiddels hebben gerealiseerd. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.