Wij zorgen ervoor dat jullie nieuwe schoolplein op een goede, veilige manier wordt gerealiseerd. Door onze no-nonsense aanpak kunnen wij jullie plein tegen scherpe tarieven laten uitvoeren. Wij zijn onafhankelijk en hebben korte lijntjes met uitvoerende partijen zodat we al tijdens het ontwerpproces kunnen bijsturen. Op deze manier proberen we zoveel mogelijk onverwachte situaties te voorkomen. De kostenraming die wij voor jullie maken geeft dan ook een reëel beeld van de werkelijk te verwachten kosten.

Lees meer

Structuur
Voordat wij aan het ontwerp van het plein beginnen, kijken we naar de bestaande structuur en het gebruik van het plein. Aangezien de uitvoerder een andere blik op de bestaande toestand heeft, vragen wij hem indien gewenst ook een bezoek aan het plein te brengen om vervelende verrassingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Kleurrijk
De ‘grijze vlakte’ maken we al een stuk aantrekkelijker door het aanbrengen van de belijning volgens de methodiek van Beweeg Wijs. De blauwe, gele, oranje, groene en rode vakken geven letterlijk kleur aan het plein en bieden daarnaast ondersteuning voor het spelen op het plein. We kunnen de belijning tegen scherpe prijzen aanbieden. Het aanbrengen hiervan is specialistisch werk. De ondergrond, de buitentemperatuur en het type verf hebben onder meer effect op de kwaliteit van de belijning.

Natuurlijk groen!
Wij passen natuurlijke materialen toe. Natuurlijk spelen vinden wij heel belangrijk. Al onze speel- en zitobjecten zijn gecertificeerd en van duurzame materialen gemaakt. Grijze betonpleinen zijn niet meer van deze tijd. Niet alleen omdat groenere pleinen prettiger zijn qua beleving, maar ook vanwege het veranderende klimaat. Met de groene onderdelen kunnen we tevens de biodiversiteit stimuleren. Wij praten jullie graag bij over de mogelijkheden.

Ervaring
Samen met Freddie te Walvaart van E4 realisatie realiseren wij vele pleinen door het hele land. Met Freddie hebben we een zeer ervaren uitvoerder die iedereen aanstuurt en zorgt dat er een kwalitatief goed plein komt te liggen. Hij is ons aanspreekpunt. Dat is wel zo overzichtelijk, ook voor jullie als je tijdens de uitvoering een vraag hebt.

Interesse in een plein voor de toekomst?
Elk plein is geschikt om onze ontwerpen en de Beweeg Wijsmethode op toe te passen. Met alle plezier gaan wij bij jullie aan de slag. Nemen jullie contact op?