In Eibergen is iets bijzonders in de maak…een geweldig mooi en groen schoolplein. Het plein is na schooltijd ook beschikbaar voor de buurt. Het plein gaat namelijk als groen en bewegend hart voor de buurt functioneren. De kinderen worden overdag deels door Beweeg Wijs uit Neede begeleid met spelen en voor buiten schooltijden wordt er op moment hard gewerkt aan een attractief programma.

Het inmens grote terrein biedt straks volop mogelijkheden voor iedereen om te bewegen. Van balanceren, mikken, rekenen en sporten, het kan straks allemaal! Ook zijn er diverse plekken die de school de mogelijkheid geeft om buiten les te gaan geven. De buitenklasjes hebben elk hun eigen identiteit zodat er voldoende afwisseling ontstaat. Sommige buitenklasjes zijn multifunctioneel inzetbaar.

Naast de theateropstelling kan er op de stappalen ook worden geoefend in het balanceren. Bestaande speeltoestellen van de oude locaties worden hergebruikt en op een circulaire valondergrond geplaatst. Het plein is nu nog volop in aanleg. Als het weer wat mooier  wordt, kan de belijning worden aangebracht en is dit unieke project straks helemaal klaar voor gebruik. Tot die tijd houden we je op de hoogte van de vorderingen.