Je bent trots op jullie nieuwe schoolplein en wil dit anderen laten weten. Wij regelen jullie opening, met persbericht en al. Vaak zijn scholen zo druk met de dagelijkse zorg voor leerlingen dat ze vergeten te communiceren waarmee ze bezig zijn. Hoe breng je jouw boodschap helder en op een goede manier over? Past de website overigens wel bij jullie school? En wat als ineens media (ongevraagd) op de stoep staan? Geen paniek, wij helpen je.

Lees meer

Event management
Het in gebruik nemen van zo’n mooi schoolplein laat je toch niet zonder feestje voorbij gaan? Wij hangen de slingers op, nodigen de gasten uit en zorgen dat een fotograaf vooraan staat. Grote kans dat de school de aandacht trekt. 

Publiciteit
Wat doe je als je (gepland of ongewild) zelf onderwerp van het nieuws wordt? Dan kun je het beste zo open en eerlijk naar buiten treden. Wij hebben jarenlang tussen al die journalisten en cameramensen gestaan en kunnen je ondersteunen. Ook ‘preventief’ geven we je graag wat media-advies. Wij schrijven met veel plezier een persbericht. Wij weten welke tekst wel en niet werkt.

Workshops
Niet iedereen is gezegend met hetzelfde gouden pennetje als Roald Dahl. En dat hoeft ook niet. Schrijven is vooral een kwestie van (blijven) doen. Een aantal basisregels helpt je hierbij. In een workshop leggen wij je die haarfijn uit. Waarom hangen mensen aan de lippen van de geschiedenisleraar? Wat maakt hem/haar een boeiende verhalenverteller? Een goed verhaal is opgebouwd uit elementen die het bloed sneller doen stromen. Wij leggen het je uit in de workshop storytelling. Liever leren bloggen of een goed persbericht schrijven: veel is mogelijk.

Websites
Een nieuwe website nodig die de school correct weerspiegelt? Wij ontwerpen eenvoudige, laagdrempelige websites. Ook schrijven wij met alle plezier de teksten op jullie nieuwe site. Jouw interesse gewekt? Je weet ons te vinden.

ps Toch liever zelf schrijven? Geen probleem. Wij redigeren op verzoek je teksten.