Hebben jullie een inspiratieloos grijs schoolplein? Maken voetballers de dienst uit? Wij kunnen helpen dat te veranderen! Gestoeld op jarenlange ervaring adviseren wij objectief en tegen aantrekkelijke kosten over de door jullie gewenste nieuwe schoolomgeving. Met als resultaat dat jullie ook een leuk, leerzaam en gestructureerd plein krijgen. Een plek waar iedereen het naar zijn zin heeft.

Lees meer

Educatief
Wij werken ruim tien jaar samen met Ron ten Broeke van Beweeg Wijs, in Nederland een van de autoriteiten op het gebied van bewegend leren. Ron ontwikkelde een door TNO bewezen methode waardoor kinderen meer gaan bewegen en tegelijkertijd leren.

Beweeg Wijs helpt scholen om leerlingen te laten spelen. De jongens en meisjes doen een breed scala aan vaardigheden op. Er is structuur en er ontstaan minder conflicten. Kinderen vinden de pauzes hartstikke leuk. Bovendien ondersteunt Beweeg Wijs schoolteams. Speelbegeleiders kunnen worden ingezet om de kinderen lekker te laten bewegen. Zijn jullie in eerste instantie alleen op zoek naar een nieuwe inrichting van jullie schoolomgeving? Dat is uiteraard geen probleem.

Op maat gemaakt
Elke school, situatie, wens of probleem is anders. Daarom leveren wij maatwerk. Jullie inbreng is essentieel. Wij gaan in overleg met het schoolteam en eventuele andere betrokkenen om een zo goed mogelijk beeld van alle wensen te krijgen. Op basis daarvan leveren we een eerste voorstel, ondersteund door referentiefoto’s van gerealiseerde pleinen. Dit voorstel bespreken wij samen, waarna eventuele opmerkingen worden verwerkt in een definitief plan.

En ook nog betaalbaar
Tijdens het ontwerpen houden wij rekening met het beschikbare budget. Wij richten onze pleinen in met eenvoudige middelen. Het zijn hoofdzakelijk natuurlijke materialen die de fantasie van het kind prikkelen. Voorbeelden zijn balansparcoursen van boomstammen, stapschijven, zintuigenpaden, moestuinen, buitenklassen en insectenhotels.

Op basis van het definitieve plan wordt, in samenwerking met onze vaste partners, de kostenraming gemaakt. Zo hebben jullie goed inzicht in de realisatiekosten. Mochten de wensen groter blijken dan het beschikbare budget dan passen we het plein aan of kunnen we jullie ondersteunen in het verkrijgen van extra budget.

Pleinen die wat met je doen
Het resultaat is een schoolplein waar vrolijk, actief en gestructureerd kan worden gespeeld. Waar kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen en waar kan worden gerekend, gedanst en gesport. Willen jullie dit ook? Neem dan contact met ons op. Wij informeren jullie graag.